Természetgyógyászati kezelések. Milyen gyógymódot válasszunk?          Dr. Alexander Sztrasnij
természetgyógyász
Rendel: Pécs,
Őz utca 3/b
 Tel.: 72/214-084   30/314-3-314

   További információ

   
Dr. Alexander Sztrasnij     
 
 
________ Természetgyógyászat ________
Ép testben ép lélek

Egy orvos-természetgyógyász titkai


SHL kiadó 1999, 2003, 2005;  Alexandra kiadó 2011; Astralit kiadó 2013, 2016

 

Tartalom  Megbetegedtem   Hogyan keletkezik a betegség  Öngyógyítás: Diéta  A szervezet megtisztitása  Fitoterápia   Fizikoterápia  Akupresszúra   Bioenergia  Jóga    Autotréning   Elugrom a természetgyógyászhoz   Diagnosztika   Gyógyítás: Akupunktúra   Masszázs    A csontkovácsnál   Pszichoterápia   Homeopátia    A bioenergetikusnál  Zeneterápia
 


A könyv megvásárolható

a könyvesboltokban,
vagy a szerző rendelőjében.

További információ

Milyen gyógymódot válasszunk?
 

  Én csak gyógyítok, aki meggyógyít: Isten.
                                                    Ambroise Pare

    Tizenötéves praxisom alapján vontam le az alábbi következtetést: az alternatív diagnosztika nem hiteles, az alternatív gyógymód viszont sok esetben a betegségtől való megszabadulást jelenti.
    Miért van ez így?
    A természetgyógyászati diagnosztika nem materiális, hanem, azt is mondhatjuk, misztikus szinteken realizálódik; nem képes hitelesen megállapítani a fekélyek, kövek, hegek, daganatok, gyulladások jelenlétét. A hagyományos diagnosztikai eljárások mindezt sokkal hitelesebben rögzítik. Ezoterikus módszerekkel viszont olyan "nem-materiális" természetű információk is észlelhetők, amelyeket az orvosi műszerek képtelenek felfogni. A diplomás orvosok erre azt mondják: az egész "ezoterikus marhaságot" nem is érdemes tudni. Persze megfordítva is igaz: a természetgyógyászoknak távolról sem mindig van szükségük a hagyományos orvosi vizsgálatok adataira.
    Orvosi diagnózis nélkül el lehet-e kezdeni a kezelést természetgyógyásznál? El lehet, de nem tanácsolom. Kategorikusan tilos alternatív kezelésbe fogni akkor, ha sürgős operációra van szükség. Erős a kísértés, hogy a természetgyógyászi beavatkozással elkerüljük a műtétet, ami gyakran sikerül is, de csak akkor tehetjük ezt, ha az orvosok nem ragaszkodnak a sürgős műtéthez.
    Nem szabad alternatív megoldásban reménykedni, ha ne adj' isten, daganatot állapítottak meg az orvosok. Ez esetben fel kell keresni a természetgyógyászt, viszont semmi esetre sem szabad abbahagyni a vegyi készítmények szedését vagy lemondani a sugárkezelésről. Ha műtétre van szükség, jobb, ha elfelejtjük a "természetgyógyász" szót.
    Minden egyéb esetben bátran fordulhat természetgyógyászhoz. És még bátrabban teheti ezt akkor, ha már mindenféle vizsgálaton túl van, és az orvosok "semmit sem találtak". Ez azt jelenti, hogy Ön a mi emberünk. Ne aggódjon, mi megtalálunk Önnél bármit – az aura réseit, salakanyag-felhalmozódást, vegetatív idegrendszeri diszharmóniát. És ha, mellesleg, nem tanúsít ellenállást, esetleg még segíthetünk is. Hogyan? Kérem, olvasson tovább.

   Az akupunktúra     Masszázs    A csontkovács nem hibázik     Egészségesek pszichoterápiája    
Mit ír fel a homeopata
    A bioenergetikusnál    Szuperalternatív gyógymódok

 


Dr.Alexander Sztrasnij
 
_______________  Természetgyógyászat  _______________
Ép testben ép lélek

___________________________

Tartalom  
Megbetegedtem   Hogyan keletkezik a betegség  Öngyógyítás: Diéta  A szervezet megtisztitása  Fitoterápia   Fizikoterápia  Akupresszúra   Bioenergia   Jóga    Autotréning   Elugrom a természetgyógyászhoz   Diagnosztika   Gyógyítás:  Akupunktúra   Masszázs    A csontkovácsnál   Pszichoterápia   Homeopátia    A bioenergetikusnál  Zeneterápia 
___________________________

   
Kelet- és Nyugat-Európában mar tizenhat kiadást ért meg. 


 

 
Én csak gyógyítok, aki meggyógyít: Isten. Ambroise Pare   

   

Tovább       Természetgyógyászati kezelések 

Home
______________