Én csak gyógyítok, aki meggyógyít: Isten. 
                                                                     Ambroise Pare

Dr. Alexander Sztrasnij

 

   

   Dr. Alexander Sztrasnij
természetgyógyasz 

 Rendel:
Pécs, Őz utca 3/b

Bejelentkezés:    (72) 214-084   (30) 314-3-314

   Az első vizsgálat ingyenes  
 

_________________________________

Újság cikkek 

Az egész ember gyógyítása

      „Nagyon sok problémával jöttem Alexander doktorhoz: stressz, frontérzékenység, feszültség, erős fejfájás, magas vérnyomás, allergia. Annyi gyógyszert szedtem, hogy már kihánytam őket. Jól döntöttem, hogy időpontot kértem hozzá. A kúra után mintha kicseréltek volna! A panaszaim megszűntek. Most újra teljesen egészséges vagyok! (K. Ilona)

3 hónapig ágyban feküdtem gyomorfekély miatt. Oljan fájdalmaim voltak, hogy nem tudtam aludni. Hiába minden Pécsi klinikát megjártam. Ekkor olvastam az újságban, hogy doktor Alexander Sztrasnij  természetgyógyász Magyarországon van, és úgy gondoltam, hogy őhozzá fordulok segítségért. Az első kezelés után a gyomorégésem – ami egy pokol volt – sokat csokkent. A második kezelés utáni első éjszakát már végigaludtam, a 7-ik kezelés után teljesen jó érzem magam. Nyugodt és boldog vagyok. (N. Jánosné) 

     Fentiek egy vaskos levéldossziéban gyógyult emberek hálálkodó sorait tartalmazzák, akik sokszor utolsó mentsvárként keresték meg a Pécsett praktizáló elismert természetgyógyász dr. Alexander Sztrasnij.

     Hogy mi a titka? Gyógymódja nagyszerűsége egyszerűségében rejlik: nem egy-egy betegségre, hanem egyben, az emberre összpontosít. Munkájában ugyanakkor a modern tudományos vívmányokat az évezredek óta hatásos természetgyógyászattal kombinálja. Gyógyult páciensei beszámolóit aztán sorra megerősítik a klinikai műszeres és laborvizsgálatok is.

     „74 éves asszony vagyok. Nagyon fájt a vállam, a karom, és a lábízületeim, bot nélkül mozdulni is alig tudtam. A fiam elkezdett járni dr. Alexander Sztrasnij kezelésre és ő beszélt rá, hogy próbáljam meg én is. Nem nagyon hittem a természetgyógyászatban, mégis belevágtam. Szerencsére! Öt kezelés után félreraktam a botot – most nélküle tudok menni. Nem fáj semmim, már nagyon sokat tudok mozogni. Javaslom mindenkinek, akinek valami problémája van, hogy nyugodtan forduljon a doktor úrhoz, segíteni fog rajta.”   (özv. S. Peterné) 

     „Több éve próbálkoztunk, hogy teherbe essek. Most kaptam egy gyógykúrát. És azután születtem egy aranyos kisfiam! Nagyon szépen köszönjük dr. Alexandernak, férjem meg én!”    (G. M.)

Dr. Alexander Sztrasnij
természetgyógzász
újra praktizál Pécsett,
Őz utca 3b szám alatt.   

Az első vizsgálat ingyenes.

Bejelentkezés: 72/214-084 telefonon.
További informácio
: www.astra-lit.com

 


Köszönöm a doktor úrnak!

    ”Hosszú évek óta nagyon beteg voltam. A betegségeim: magas vérnyomás, asztma, allergia, szívkoszorúér-görcs, gyomorhurut. Idegileg teljesen összeomlottam. Egy csomó gyógyszert szedtem, de nem használt. Az újságból megtudtam, hogy Pécsett rendel a Sztrasnij doktor  mint természetgyógyász. Elhatároztam, hogy megpróbálom. Már az első kezelés hatásos volt. Mindegyik  után sokat javult az állapotom. A kura befejeztével pedig mintha kicseréltek volna: megszűntek a fájdalmaim, normalizálódott a vérnyomásom, nyugodt vagyok és boldog, semmiféle gyógyszert nem szedek. Megvásároltam a doktor úrtól a ”Természetgyógyászat” című könyvet, amit mindenkinek ajánlok. Nagyon hasznos. Hálásan köszönöm a doktor úrnak, hogy meggyógyított.” 

Ehhez hasonló köszönőlevelek százait írják dr. Alexander Sztrasnij természetgyógyásznak azok a gyógyult betegek, akik sok szenvedés után fordultak hozzá, utolsó reményként. Sztrasnij doktor 17 éve praktizál Pécsett, s kezeléseinek hatásosságát  a páciensek elbeszélései mellet későbbi labor– és kontrollvizsgálatok is bizonyítják.

”Köszönöm Önnek, hogy a több évi emésztési panaszom és fejfájásom a kezelések során elmúlott. El sem tudom hinni, hogy ismét mindent ehetek. Fizikailag is megerősödtem. Sajnálom, hogy nem előbb szereztem tudomást az Ön csoda gyógymódjáról”  – meséli egy hölgy.

    Alexander Sztrasnij kezeléseinek hatásossága abban áll, hogy nem pusztán a betegséget kezeli, hanem az egész embert gyógyítja, tetőtől talpig, együtt a testet és a lelki folyamatokat: a fáradékonyságot, a stresszt, a feszültséget, az álmatlanságot éppúgy, mint az asztmát, a hörghurutot, a migrént vagy a szívbetegségeket, a magas vérnyomást, s hatékonyan kezeli az epe-, gyomor- és bélbetegségeket, az allergiát,  a gerinc- és ízületi fájdalmakat, a nőgyógyászati panaszokat és sorolhatnánk.

            ”Tegnap elmentem a nyugdíjasok klubjába és ugy táncoltam, akár egy fiatal lány, pedig a kezelések előtt nehezen jártam” – meséli egy idős néni. 

”A kezelések után munkát kerestem és találtam. Amikor beteg voltam, senki nem akart felvenni, de most olyan vagyok, mint a feltöltött akkumulátor” – mondja egy úr.

”Úgy érzem, megtaláltam a legjobb és legolcsóbb megoldást önmagam gyógyítására. Hittel és bizalommal forduljanak Önök is Sztrasnij doktorhoz!” – vallja egy gyógyult páciens.

Dr. Alexander Sztrasnij
várja a betegeket Pécsett,
az Egészségközpontban
Pécset, Őz utca 3/b szám alatt  
Az első vizsgálat ingyenes.
Bejelentkezés: 72/214-084 telefonon.
További informácio
: www.astra-lit.com

 
Én csak gyógyítok, aki meggyógyít: Isten. Ambroise Pare
  
 

        

 

 

    Főoldal       Gyógyulási eredmények